Dopet bokat

Nu har vi bokat dop. I god tid. Och vi har ändrat tiden två gånger så nu får det bli tredje tiden gillt även om det blev längre fram i tiden än vi hade tänkt. Kyrkan där vi bor repareras ända fram till nästa sommar och den andra närliggande kyrkan var i stort sett fullbokad hela hösten, så i början av mars blir det alltså istället. Två faddrar har vi utsett och funderar nu på om vi ska ha tre personer som vi hade till H och i så fall vem den tredje ska vara.

Det händer så mycket i början på nästa år. Min mamma fyller 60 år i början på januari, mannens mamma fyller också år om än inte jämnt. Mannen och H fyller år i slutet på januari. I februari tror jag det är ganska lugnt. I mars blir det dop och så fyller syrran och min pappa år. Det låter som att min mamma önskar sig att vi ordnar hennes fest, men min syrra är bortrest då så jag vet inte riktigt hur det ska gå till. Kanske får vi skjuta lite på den.

Och på tal om annat är det verkligen inte lätt att hinna med bloggen med två små. Det är verkligen skillnad på den här föräldraledigheten och förra. Då hade jag all tid i världen och nu ingen tid alls. Men det är på både gott och ont. Sist kände jag mig ganska ensam, lite uttråkad ibland och smått isolerad. Nu hinner jag inte alls känna så. Nu hinner jag knappt känna efter alls, men jag försöker att ta mig tid att njuta av stunden.

Peppar peppar så funkar det ganska bra med allt när maken jobbar. Han jobbar ju som jag skrivit tidigare utomlands när han jobbar så det blir en del tid ensam med båda kidsen. Men av okänd anledning är H oftast lättare att ha att göra med när bara jag är hemma så oftast funkar det bra. Men ibland när båda kidsen vill ha full uppmärksamhet samtidigt och ljudnivån är sjukt hög så har man lust att bara gå därifrån och stänga in sig och skrika och gråta en skvätt, men det är inte alltför ofta som tur är. Det är mysigt för mig att få mysa lite extra med H också, för när pappa är hemma är han favoriten.

Nu ska jag passa på att dricka upp mitt i alla fall halvvarma kaffe medan L sover. Sedan ska jag påbörja projektet städning här hemma då jag hade migrän igår och inatt och orkade inte plocka eller ta hand om köket här hemma igår. Det ser ut som en bomb slagit ner…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s