Bajset

Nu verkar vi äntligen ha gått i mål helt med potträningen. H har ju haft sådan bajsångest, i över två månader har det hållit på. Men nu sista veckan så har det bara tvärvänt. Nu är det helt plötsligt jätteroligt att bajsa och varje gång han går på toaletten gör han allt för att krysta så att det ska komma bajs. Så himla skönt att det äntligen vänt.

Mannen har börjat jobba igen. Han är nu på sin första jobbresa och han är borta måndag till onsdag. H, L och jag försöker klara oss själva. Det gick jättebra med nattningen igår, den har jag bävat för. Vi låg alla tre i H:s säng. L ammade och H somnade faktiskt ganska fort. Imorse vaknade jag med ryggskott. Verkligen ingen höjdare när man är själv. Så nu har jag ringt in min mamma och syster som ska hjälpa mig att hämta H på förskolan och med vardagen här på kvällen.

L och jag har varit på BVC idag och hon har faktiskt sovit i tre timmar nu på dagen, större delen av tiden i vagnen som hon inte alls gillar. Nu hör jag hur hon håller på att vakna. Det är sällan hon sover någon annanstans än på mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s