Amningsmaraton

Från klockan 15:30 idag har jag ammat L. Några minuters paus ibland och så är det dags igen. Mina bröstvårtor mår inte bra.

Idag är makens sista föräldralediga dag. Han fick ta ut sina dagar som han ville tillslut. Är så tacksam att jag fått ha honom hemma så länge, men imorn börjar allvaret. Nu måste vi börja skapa vår egen vardag här hemma. Det känns både stressande och skrämmande. Hur ska jag klara eftermiddagar och kvällar ensam med båda kidsen? Laga mat, leka, duscha, natta (etc) H samtidigt som L hänger i mina bröst som mest just den tiden? Lätt ångest är det faktiskt. Men jag har en plan….. Vi skriver ju veckomenyer och veckohandlar så jag ska försöka laga middagarna redan på dagen och bara värma på kvällen. Och så har jag ställt in en gammal fåtölj i H:s rum så jag kan sitta där och amma och samtidigt vara med honom och leka. Känns också stressigt att komma iväg till förskolan på morgnarna, men man vänjer sig väl.

H är helt otroligt trotsig nu. Allt är nej. Så fort han inte får som han vill slåss eller bits han. Pappa är extra utsatt just nu. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s