Sjukt igen…

En och en halv vecka hann H gå på dagis innan det var dags igen. Igår ville han skippa middagen och gå och lägga sig istället. Då misstänker man genast att något är fel. Någon timme senare var han skållhet. Över 40 grader i feber. Febern höll i sig hela natten och vid klockan 3 på morgonen kom första kräkan. Klockan 4 kom andra. Sedan har han i alla fall inte kräkts något mer, men febern håller tyvärr i sig.

Själv fick jag migrän i förmiddags. Låter lite taskigt att säga, men allt gnällande på den lille mannen är verkligen triggande. Jag klandrar honom inte som gnäller när han mår skit, men mitt huvud gillade det inte. Mannen är nu på jobbresa från imorse till på måndag. Dålig tajming på H:s sjuka.

En reaktion på ”Sjukt igen…

  1. Åh nej vilken otur ni haft med sjukdomar 😦

    Här har Grynet varit sjuk sen helgen och varit hemma från förskolan hela veckan med feber de första dagarna och nu hosta och snuva. Jag har flippat ett antal gånger för att hon är gnälligare och tjurigare än maken tom när hon är sjuk. Har gått med huvudvärk hela veckan. Inte lätt att vara liten och sjuk givetvis men när jag ska torka näsan på snor som inte ens finns för 111:e gången eller täcket måste vara på exakt rätt vis och vi måste se på samma avsnitt av doktor mc stuffins hela veckan, ja då blir man lite knäpp till sist 😆

    Håll ut!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s