Ond cirkel

Verkar ha fastnat i en riktigt ond migräncirkel. Sedan i fredags har jag haft migrän varje dag utom i lördags, alltså fem av sex dagar. Så värdelöst. Igår gjorde det så ont att jag fan i mig höll på att avlida. F*n, ska det vara så här nu? Ursäkta alla svordomar, men HUR ska man palla det här i fem månader till?

Jag har inte heller känt några rörelser ifrån magen varken igår eller idag, så nu håller jag på att bryta ihop på grund av det också. Alltså denna oro.

Imorgon är det RUL. Tack och lov (hoppas jag).

6 reaktioner på ”Ond cirkel

  • Ja, kanske. Har mer och mer funderat på det. Men är så rädd att Fk ska strula. De knorrade förra graviditeten och då stod jag ut ända till sista två månaderna.

   Gilla

   • Har bestämt nu att jag stannar hemma i alla fall denna kommande vecka då arbetsgivaren betalar första två veckorna man är hemma. Så får vi se vad som händer sedan. Vaknade såklart med migrän idag på morgonen också. Kände redan igårkväll att det var på väg tillbaka. Jäkla skit. Jag vill ju njuta av att vara gravid.

    Gilla

 1. Jag tänker oxå du behöver vara sjukskriven. Samt kanske någon form av massage/ avslappning så musklerna slappnar av lite. Om det nu bottnar i spänningshuvudvärk dvs.

  Är det hormoner kanske lite prover så att s att ingen brist finns. Vad säger mvc?

  Gilla

  • Jag har en sjukgymnast jag gick till förut som masserade och som även kan ge akupunktur. Borde gå till henne igen.

   Vet att det är hormonerna vilket också läkaren på MVC säger. Det är inte så mycket att göra åt, en del har otur att det blir värre under graviditeten. Däremot kan stress förvärra vilket det finns gott om på jobbet just nu.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s