Välkomna hit till nya bloggportalen!

Jag hoppas att de flesta av mina gamla läsare hittar hit.

Det är egentligen samma blogg som förut, de flesta gamla inlägg är överflyttade och jag kommer i stort sett fortsätta som förut. Skillnaden är att jag nu har en bloggportal där jag kan lösenordsskydda de inlägg jag vill.

Och anledningen till att jag vill kunna lösenordsskydda är för att inte eventuella släktingar eller bekanta ska kunna ha åsikter om det jag skriver när jag skriver vad jag känner. I förra bloggen skrev jag ett inlägg om frågor och kommentarer man får från folk när man håller på med IVF, frågor som kan vara jobbiga att svara på och som hela tiden påminner en om sådant som man kanske inte vill tänka på hela tiden. Jag drog några exempel och någon kände igen vem som sagt kommentaren och började dela min bloggadress vidare för att hon tyckte jag snackade skit om folk.

Så om ni vill kunna läsa även de lösenordsskyddade inläggen kan ni skicka mig ett mail och presentera er och varför ni följer bloggen så kommer ni förmodligen få lösenordet. Mailadressen är: ivfmamman@hotmail.com .

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s