Tack för alla gratulationer!!

Så roligt att jag har några läsare fortfarande och att ni kommenterar. Det känns så himla otroligt alltihop. För bra för att vara sant.

Imorse tog jag ett nytt test med veckoindikator. Det blev inte så bra. Resultatet var i och för sig det rätta, men två konstiga symboler dök i displayen som inte skulle vara där, vilket betyder att testet inte funkat som det ska. Några sekunder blinkade det till och med ”Ej gravid”, innan det slog om till ”Gravid 2-3”. Så har köpt ett nytt som jag ska ta imorgon bitti. Självklart blev jag nervig och var tvungen att ta ett vanligt test också för att se att det blivit starkare, vilket det hade tack och lov.

Idag är det i alla fall ruvardag 11. Har några få symtom som egentligen inte sagt så mycket om det nu inte var så att jag redan hade vetat att jag var gravid. Dessa symtom har jag nämligen haft förut när jag ruvat och inte varit gravid. Halsbränna och trötthet. Tyvärr irriterar halsbrännan luftvägarna och min astma triggas igång. Hoppas det blir bättre snart. Har för mig det försvann efter ett tag sist jag var  gravid för att komma tillbaka senare i graviditeten.

Nu tänkte jag helt enkelt gå och lägga mig. Är helt slut. Imorgon är det fredag och det ska bli så skönt med helg.

Förresten är jag i vecka 5 idag (4+2).  Kan ni fatta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s