Ruvardag 8 och kräksjuka

Ja jag skriver fortfarande ruvardagar trots att jag är säker på att det är kört. Tyvärr är det ju tidigt att testa, så bara vänta. Tiden har väl aldrig någonsin gått långsammare. Vill bara sluta ta alla mediciner nu och tänka på något annat.

Igår var tredje kvällen i rad som jag fick de där konstiga rosa/ljusröda blödningarna och kramparna i magen. Sedan är blödningarna borta igen på morgonen som om inget hade hänt.

Inatt har Henning sovit väldigt oroligt. Ville inte sova i sin säng och har farit runt hit och dit i vår säng och framåt småtimmarna sovit på mig. På morgonen så grät han otröstligt och vägrade släppa mig. Ringde dagis och sjukanmälde och en halvtimme senare spydde han ner halva soffan och hela golvet i badrummet. Sedan verkade han må lite bättre och efter en stund tog han min hand och släpade in mig i sovrummet och pekade på sängen. Nu ligger han där och sover sedan en timme tillbaka. Usch, tycker verkligen synd om oss båda. Honom mest förstås, det är fruktansvärt att må illa, det värsta som finns. Men lite synd om mig också för jag har verkligen svårt att hantera spya. Mannen brukar vara klippan när det är magsjuka här hemma, men nu hann han iväg till jobbet innan det startade så nu är det bara att gilla läget. Och jag som skulle på julbord med jobbet ikväll. Får se om jag vågar gå nu. Vore ju taskigt om jag är på väg att bli magsjuk och smittar ner hela företaget…..

Något positivt är att vi äntligen beställt hem matkasse. Första leveransen kommer nästa vecka den 7 december. Vi har valt Citygross Bamsekasse som är speciellt anpassad för barnfamiljer där maten ska gå fort och lätt att laga. Ska verkligen bli spännande. Tror att det kommer underlätta vår vardag rejält.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s