En riktig liten drama queen

H (och många av hans vänner på dagis) verkar vara inne i någon period där allting är väldigt dramatiskt. När han blir arg eller något går emot honom så stortjuter han, när han blir glad för något så skrattar han så att han kiknar, när han gör illa sig så gör det ONT etc. Han kan låta riktigt bedrövlig  till och från, samtidigt som han gärna kisar med ögonen för att se om man reagerar på hans skådespel.  Det är nästan lite roande att se och ganska svårt att inte visa hur nära till skratt man har ibland.

H har varit hemma från dagis igår och idag. Han har någon lindrig variant av ögoninflammation. De sa på dagis att det varit tvungna att torka gegg ur hans ögon, men nu har han varit hemma i två dagar utan något gegg alls. Men han är lite röd och svullen runt ögonen. Imorgon ska han i alla fall dit i några timmar.

Själv har jag haft massvis av rejäl mol-/mensvärk idag. Lite huvudvärk också. Imorgon är ruvardag 5 och då borde överstimuleringen komma tillbaka om jag är gravid. Det måste inte bli så, men troligen. Så gissar att jag kommer va rätt deppig om det inte händer något.

Idag satte vi upp julgranen här hemma. Herregud vilken pers. H roade sig med att snabbt som tusan hälla ut alla julkulor över hela golvet. Sedan försökte han hänga upp dem utan att använda snörena, vilket såklart resulterade i att de ramlade ner fortare än kvickt. Men är man envis så är man. Sedan när vi vuxna lyckats hänga upp så många kulor som vi ville ha, började den tokiga lilla ungen att riva ner alla kulor igen och allt glitter han nådde. Efter ungefär en och en halv timme var vi så slut att vi var redo att slänga ut granen genom fönstret och skita i alltihopa. Vi får se hur många dagar den får stå kvar. En fight lär det bli. Och äntligen har vi satt upp vår TV på väggen. Skönt att slippa hålla koll så att inte H ska välta den.

Nu blev jag så trött så trött. Natti natti.

blogger-image--676442852.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s