Ruvardag 3

Fysiskt har det blivit mycket bättre. Nu är det psyket. Vet inte varför det känns så jobbigt den här gången? Dels är väl förstås för att det blev jobbigt med äggplocket utan bedövning och att jag hade så ont efter med överstimuleringen och allt. Och kanske att jag trodde att det inte skulle va en big deal det här första färskförsöket. Vi har ju ändå två försök kvar, ingen press ännu.

Nu när jag knappt har känt av magen alls idag så sjunker hoppet direkt. Vilket är så korkat eftersom man i princip inte kan känna något på tredje ruvardagen. Men som den knäppa IVF:aren man är så vill man ju att det ska kännas, typ göra ont. Ekvationen går inte ihop. Jag borde än så länge bara vara glad att medicinen mot överstimuleringen hjälper.

Idag har jag som sagt nästan inte känt något. Men nu när jag sitter här och skriver så har jag världens molvärk som strålar både uppåt, neråt och utåt.

Det är faktiskt skönt att vara hemma dessa dagar. Nu är även mannen ledig några dagar så jag är inte själv. Vi fyller dagarna med att pyssla här hemma. Rensa lite i vårt ”ångestrum” som vi inte orkat ta tag i sedan flytten i maj. Tanken är ju att vi ska kunna använda det rummet som gästrum/kontor/syrum. Skönt att ha mannen som påminner mig om att va positiv eftersom det är för tidigt att deppa ihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s