Uppdatering

Vi är lite chockade. För det första tog inte bedövningen. Hon sprutade in morfin flera gånger om men inget hände. Och självklart hade äggstockarna sjunkit ner djupt ner i buken så läkaren var tvungen att trycka och sticka rejält. Satan va ont det gjorde. Och efteråt blev det ännu värre. Det till och med krampade i ändtarmen och framåt. Hemskt. Kliniken hade bara Panodil och Diklofenak vilket inte hjälpte alls, gav mig bara magknip. Det slutade med att mannen fick springa ut till Apoteket och hämta Citodon som jag hade på recept för annat syfte. Av det blev det lite bättre och jag kunde i alla fall resa mig upp.

Nästa chock var resultatet. 15 ägg plockades ut. Från att ha hoppats på fem så kan man säga att vi blev snopna. Jag skulle bli ännu mer förvånad om alla dessa är mogna. Och tyvärr är det ju inte bara positivt att få många ägg. Nu riskerar jag att bli överstimulerad och om vi har otur får vi inte göra någon insättning.
Fick ta blodprover för att se om en överstimulering är på gång och jag måste medicinera mot det. En medicin man blir illamående av så hoppas jag slipper. I eftermiddag får jag veta.
TILLÄGG: Blodprovet var alldeles för högt. Nu blir det Pravidel och Fragmin. Och nu är jag skitnervös att inte återföringen blir av 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s