Det löste sig till slut!

Igår vid 21:55 fick jag ett sms av barnmorskan här i Sthlm med texten: ”Vi löser det under morgondagen, ingen panik. Trevlig helg!”. Jag hade i desperation när jag kom på att jag saknade en spruta skickat iväg ett meddelande dit om krisläge. Hade inga stora förhoppningar om att de skulle kunna göra något hemifrån på helgen och hade knappt väntat mig ett svar heller. Kände mig rätt fräck som störde dem på deras lediga tid en lördag. Jag svarade såklart snabbt på hennes sms och frågade hur och då ringde hon upp. Underbara människa! De hade varit på kalas hela dagen och hon bad om ursäkt för att de störde så sent och inte hunnit svara tidigare. Jag blev bara lycklig att hon störde, hon räddade ALLT.

Så idag har det varit sprutjakt. Inte många apotek öppna på söndagar och dessutom är ju oftast dessa sprutar beställningsvaror. Den såg på nätet ut att finnas på ett apotek i närheten men det gjorde den inte. Vi åkte inte till Apotek Scheele i stan, tyvärr gick det inte att kolla lagerstatus där. Och vi hade faktiskt tur för jag fick den sista sprutan som fanns i lager. Så nu är sprutan tagen och även ägglossningssprutan. Så nu är jag sprutfri i några dagar. När/om det blir återföring så börjar jag med Fragmin-sprutar då. Det har börjat spänna och strama i magen nu.

Den här gången har jag inte berättat för min chef vad jag håller på med som jag gjorde sist. Några arbetskamrater vet. Några har jag berättat för och en har frågat eftersom jag springer på läkarbesök hela tiden. Misstänker att även fler gissat men inte vågar fråga.

Förutom den stressande sprutjakten så har vi varit i simhallen igår. Det var verkligen en fullträff, H var helt vild och galen av glädje. Han blev tuffare ju längre vi var där och innan vi gick därifrån hoppade han till och med i själv från bassängkanten. Det övade vi på babysimmet, men det var ju över ett år sedan nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s