När man inte ens kan räkna till tre…..

…….. Då hamnar man på Gynakuten. Tyckte jag hade räknat så bra, att sprutorna jag hade kvar skulle räcka precis, men tydligen kan jag inte ens räkna ut hur många sprutor som behövdes de tre sista dagarna. En Orgalutran-spruta saknas, kom jag på imorse, en lördag. Den så kallade bromsen som ska göra att äggen inte mognar för snabbt och lossnar för tidigt.

PAAANIIIK! Va f*n gör man en lördag? Inga mottagningar är öppna och inte heller IVF-kliniken. Så nu sitter jag här på Gynakuten och ber till någon högre makt att jag ska få träffa en snäll, hjälpsam och förstående läkare som skriver ut den där sista sprutan till mig. Annars har vi kastat bort 30 000 kr på ingenting. Urk, får inte hända 😦
UPPDATERING: Blev nyss rekommenderad att åka hem om jag inte ville sitta här hela natten då många väldigt sjuka kommit in. Ska skriva in mig igen imorgon bitti klockan 09:00 och är då (muntligt) garanterad att få ett recept ganska fort. Hoppas det stämmer. Måste lyckas få tag i ett apotek som har söndagsöppet och som har den sprutan i lager också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s