Sprutdag 3

Kanske dags att skriva lite IVF-rubriker nu när man är mitt i det igen. Det är skönt nu när Henning finns. Vi önskar av hela mitt hjärta att vi får ett syskon till honom, annars skulle vi aldrig gå igenom detta igen. Men det är ändå inte samma press, vi kan tänka oss att leva och glädjas ändå. Det var värre förut, då kändes det otänkbart att det inte skulle fungera och man var livrädd för att behöva fundera över hur länge vi skulle orka. Skönt att inte ha tid att älta allting och känna efter hela tiden.

Idag har det dock varit svårt att inte känna något fysiskt. Imorse vaknade jag med skitont i ryggen och var säker på att ett ryggskott var på gång. Verkligen inte bra nu när jag är ensam med Henning hela helgen. Men ju längre dagen gick och ju mer jag rörde mig så började jag misstänka att det kanske är äggstockarna eller något däromkring som ställer till det. Det värker, stramar och strålar liksom hela tiden från korsryggen ner mot rumpa-lår och kring höftregionen. Det blir inte mindre smärta när jag är still som det brukar bli när jag har ryggskott, det gör liksom ont hela tiden. Ibland hugger det även till framtill vid ljumskarna. Så här mycket har jag aldrig känt förut efter bara två sprutar så antingen har jag blivit smärtkänsligare nu eller så händer mer än det brukar. Bara jag inte blir ännu mer överstimulerad än sist.

Ikväll tog jag tredje sprutan. Man känner sig rutinerad, tänker inte utan bara gör det. Det har gått fint hittills. Och Henning tog sin astmamedicin idag på kvällen. Helt själv höll han i, drog djupa andetag och var världens duktigaste. Kände mig löjligt lycklig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s