IVF 3

26 oktober är jag inbokad för rispning. En och en halv vecka efter kommer mensen och då påbörjar vi stimulering. Men först måste vi till banken för att låna resten av pengarna som saknas. Hoppas att det går bra. Kan knappt tro att vi är igång igen. Är lite nojig över att ytterligare något ska sätta käppar i hjulet. Men så ska det inte bli nu.

Läget i sjukstugan är för tillfället aningen förbättrat. H hade 39,4 när han vaknade imorse och han har haft feber hela natten. Vi skippade att ge Alvedon då han ändå verkade må ganska bra och var relativt pigg och efter en rejäl frukost och ett bad verkar nu febern vara borta. Han är lika pigg som vanligt. Alldeles för pigg för mig som inte repar mig lika fort. Tur att mannen är hemma nu. Jag tror att det är H:s tänder som ställt till det. Tre nya tänder kom ju fram i helgen och han är nästan aldrig sjuk numera om det inte är tänder på gång.
Jag känner mig aningen mindre täppt och irriterad i bihålorna idag, lite mindre huvudvärk. Har dock svinont i halsen och kan knappt svälja min egen saliv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s