Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter vår vistelse i norr. Vi har haft en intensiv och mysig vecka. Min vän är den finaste man kan tänka sig och det är så enkelt att umgås och vara med henne. Kommer sakna henne otroligt mycket och kanske dröjer det ändå till i oktober innan vi ses nästa gång. Piteå är så fasligt långt härifrån :-(.

Veckan som varit har vi träffat stora delar av kompisens familj. Vi har varit på en jättefin bondgård med massor av djur och vi har varit på Pite Havsbad där de hade allt man kan tänka sig, t ex lekland, restauranger, tivoli, bio, vattenrutschkanor, gigantiska lekparker och vacker sandstrand. Ett besök på Rödbergsfortet som är en del av Bodens fästning har vi hunnit med också vilket var riktigt intressant. Min kompis bor i en liten stuga hon hyr av vänner som har ett större hus på samma gård. De har också traktorer, lastbilar o s v i fordonsväg och H blev helt förälskad och fascinerad. Han fick åka både lastbil och traktor ett flertal gånger och det var verkligen häftigt se hur lycklig han blev. Så fort han såg E som ägde och körde fordonen genom fönstret blev han helt till sig och bara stod och skrek, vinkade och hoppade av lycka. Sällan sett honom bli så glad av något förut som av dessa traktorer. Vi har också ätit pitepalt. 2007 när kompisen och jag gjorde lumpen sa vi att jag skulle komma hem till henne och äta pitepalt. Åtta år senare blev det av. 30-årsfest har vi hunnit med också, kompisen som fyller snart och hade festen när vi var där. Men det blev tidig hemgång för oss, H var inte på sitt bästa humör.

Nu är vi som sagt hemma hos oss igen. Hemresan gick aningen bättre än ditresan, men bara lite. Vi hade filmat när vi åkte traktor tidigare i veckan och det höll honom stilla i några minuter i alla fall. Idag har vi haft en trevlig spontandag då H:s två kusiner kom över lite oplanerat och de har lekt med honom hela dagen. På morgonen var de med oss till ICA MAXI och veckohandlade vilket underlättade jättemycket då de kunde springa runt och passa på H medan mannen och jag fick handla i lugn och ro. På eftermiddagen åkte vi till ett köpcentrum för jag var tvungen att köpa ny bh. Den jag har trycker undertill mot revbenen och det gör fruktansvärt ont. Hittade två stycken i en butik där biträdet var mycket hjälpsamt så nu hoppas vi att det blir bra. På kvällen åkte vi hem till kusinerna och blev bjudna på middag och tog ett kvällsdopp i poolen. H är så lycklig när han badar. Han hade sina simpuffringar (eller vad det heter) på sig och simmade runt som en galning och skrattade hysteriskt.

Nu ska vi sova snart. Är jättetrött. Imorgon är det dags för min andra järnspruta. Förutom det tar vi dagen som den kommer. Sov gott!

Kompisen, H och jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s