Plötsligt händer det – på pottan!

Känner mig sådär löjligt stolt just nu. Över lite kiss. Lite kiss på pottan. H har för första gången kissat på pottan!! Stort!

Okej, det kanske bara var en tillfällighet. Något som råkade hända. Kanske dröjer det länge till nästa gång. Men han gjorde det och jag tror han förstod vad som hände och att det var något bra.
Vi brukar ha som rutin att han ska sitta på pottan när vi gör i ordning badvattnet. Då vet vi att han nästan alltid kissar. Men oftast sitter han bara några sekunder och sen ställer han sig upp och kissar utanför eller i badet. Idag satte han sig ner helt lugnt och tittade på medan han själv kissade. Sedan torkade vi (H försökte dock stoppa ner händerna och plaska med kisset) och gick till toan,  hällde ut det och sen fick han spola ner det.
Annars då? Den här dagen började visserligen med migrän, men efter ett par timmar var jag på banan igen. Värken har varit mindre idag och tabletterna som skulle minska blödningsmängden verkar funka. Så denna dag har varit så mycket bättre. Vädret har också varit helt fantastiskt. Vi har haft en jättebra dag helt enkelt. Hoppas värmen är här för att stanna nu. Dagarna blir så mycket bättre då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s