Städningen och blödningar

Igår var Hemfrid här och städade igen. Kan verkligen inte rekommendera dem. Trots att hon var här i flera timmar är det långt ifrån rent. Vi försökte kolla allt, men det är svårt att kolla varenda liten vrå och vi har hittat massvis med snusk som hon missat. Förstår inte att det ska vara så svårt för ett städföretag att städa. De borde ju vara bättre än oss vanliga, de ska ju vara proffs! Ni skulle sett hur det såg ut bakom spisen. Troligen har inte hyresgästerna som bodde här förut dragit fram spisen och kanske är det därför man inte städat där vid första städomgången. Det var bland det snuskigaste jag sett. Tur vi inte fått ohyra här inne på grund av den bristande hygienen. Fast lite ohyra har vi och det är svartmyror. Hoppas att vi blir av med dessa snart för de är verkligen överallt. Ofarligt men otrevligt.

Och inte lämnade de förra hyresgästerna in sina dörrnycklar heller. Så nu har vi fått nytt lås.

Igår var det min födelsedag. Det hanns knappast med att fira det. Det enda som blev var att vi tog en fika på Andys Lekland och H fick smaka kanelbulle och chokladboll. På kvällen köpte mannen Ben & Jerrys till mig och min pappa som skulle hjälpa oss sätta upp en mörkläggningsgardin kom med rosor. Vi ska fira längre fram. När vi fått lite ordning i kaoset här hemma.

Mina blödningar blir värre och värre. Det gör visserligen inte ont längre, men de blir rikligare och rikligare. Hann inte ringa gyn idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s