Inneboende hos den bästa

Igår och inatt tömde vi lägenheten. Det blev en väldigt slitsam dag. Detta framför allt på grund av att vi inte fick någon sömn natten innan. På kvällen innan den stora tömningsdagen började det nämligen lukta otroligt starkt/kemiskt hemma hos oss. Det var väldigt svårt att avgöra vart stanken kom ifrån och vad det var. Jag tyckte det luktade bensin men mannen tyckte det luktade annat. När vi gick och la oss luktade det så starkt att jag svullnade igen i näsan. Mannen började känna irritation i luftvägarna och H hostade. Vi blev väldigt oroliga och vågade inte somna. Med alla fönster öppna på vid gavel och nerbäddade ordentligt under varma täcken kunde i alla fall Henning somna om. Dagen efter när vi ringde hyresvärden visade det sig att en gräsklippare i garaget under oss hade läckt ur hela bensintanken under natten. Det stank fruktansvärt i hela huset, men framför allt hos oss som bodde precis ovanför. Så ni kan tro vi var helt slut redan på morgonen igår.

Nu är det i alla fall klart och flyttstäd håller just nu på att rengöra lägenheten. Vi har flyttat in hos mannens mamma i hennes lilla tvåa och vi har det så bra. Det är otroligt trångt, men vad gör det när det endast är ett par dagar. Hon pysslar om oss och H är jätteglad att få vara så mycket med farmor.
Imorgon bitti är det äntligen dags. Nu kan väl tiden bara gå fort. Men vi är fortfarande ganska slutkörda kan väl erkännas. Känns som man flyttar två gånger när man gör ett byte så här. Först ner i garaget och in till svärmor. Sedan om igen till nya lägenheten. Puh! Och så ska vi packa upp allt sedan. Sjukt mycket saker man har. Men det ska bli himla roligt också. Detta är vårt första boende som är gemensamt helt och hållet från början. I förra lägenheten bodde mannen själv innan jag flyttade in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s