Galonbyxornas återkomst

Helt plötsligt så är de försvunna galonbyxorna och galonvanten tillbaka igen. Ingen i personalen har sagt något, men gissar att de letat lite. Lämningarna har gått bättre sista två dagarna. Idag var det två små pojkar på avdelningen som såg H genom glasdörren när vi kom och blev jätteglada. Det knackade för fullt på glaset och vinkade till H som blev jätteglad och bara rusade in på avdelningen och började leka. Han glömde helt bort mig och jag passade på att smyga iväg. Så skönt. Kändes lite konstigt att inte säga hejdå, men bättre än gråt i alla fall.

Träffade en annan mamma idag som svor över alla kläder som försvann. Hon har sitt äldre barn på en annan avdelning och hon hade aldrig varit med om något liknande som på denna avdelningen och hade också funderat på att ta kontakt med chefen. Flera gånger hade hon frågat personalen men inte fått något bra svar och ingen förbättring heller. Idag hittade jag H:s vinterskor i skorummet bakom en sopkorg. Trodde det var jag som tagit hem och slarvat bort dem, men så var det visst inte. Är det meningen att man ska behöva räkna med att köpa nya skor, galonkläder, mössor och vantar snudd på varje vecka? I så fall blir det ju väldigt dyrt att gå på förskolan. Måste höra med mina syrror som jobbar på två olika förskolor hur det brukar vara där.

Annars händer inte så mycket. H och jag har varit ensamma hemma den här veckan. Mannen har varit och är fortfarande på jobbresa. Han skulle egentligen komma hem idag, men på grund av flygförseningar så blev de nästan ett dygn sena hem. Tur det funkade med mitt jobb att jag kunde jobba mindre imorgon så att jag kunde hämta och lämna på förskolan. Dagarna bara försvinner. Lämna på förskolan, jobba, hämta på förskolan, leka lite eller handla mat som idag, laga och äta mat, bada H, obligatoriskt nakenrace (H) och så natti natti. Efter nattningen är det disk, packa lite (har börjat tömma bokhyllorna i vardagsrummet), förbereda morgondagen, sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s