Något att se framemot……

I torsdags kom min bästa vän på besök. Hon bor tyvärr i Piteå i vanliga fall, men som tur är så träffas vi relativt ofta ändå. En underbar personlighet är hon och jag önskar verkligen vi bodde nära varann och kunde ses ofta. Allt är så enkelt när vi träffas, hon är som en del av vår familj. Både jag och mannen saknar henne när hon inte är här och säkert Henning också. Det dröjer inte många minuter innan Henning och hon är polare trots att han knappast kan komma ihåg henne från gång till gång ännu.

Kompisen stannade fram till igår och vi hade några mysiga dagar tillsammans även om de inte blev som planerat. Mannen har nämligen varit bortrest på jobb och i fredags skulle kompisen hämta H på förskolan och vi skulle åkt till IKEA, ICA MAXI och här hemma skulle vi göra räkmacka och baka cupcakes. Men….. det var ju fredagseftermiddag och självklart ringde de från förskolan och berättade att H var sjuk. Det var ju helg och hur vore en helg utan att någon av oss blev sjuk? Det vore ju nästan en konstig helg. Så kompisen hämtade honom ändå som bestämt, men det andra fick planeras om. Jag fick springa in själv på lagret på IKEA och snabbt köpa det jag skulle ha medan kompisen var hemma med Henning. Åkte och handlade räkor och ostbågar och sedan blev det en mysig hemmakväll ändå. H hade över 39 graders feber, men blev bättre efter Alvedon. På kvällen steg febern igen men gick återigen ner med Alvedon och han sov gott i stort sett hela natten. På lördagen var febern som bortblåst och har inte kommit tillbaka sedan dess. Undrar vad den berodde på.

Igår när kompisen åkt så hämtade vi mannen/pappan på Arlanda när han kom hem från jobbet och sedan besökte vi svärfar där vi tog en fika ute i solen. Annars har det inte hänt så mycket i helgen. Idag har jag ägnat mycket av dagen åt att fota och lägga ut alla H:s urvuxna kläder till försäljning. Intresset verkar vara minst sagt svalt trots att de ligger ute i fyra olika säljgrupper på Facebook samt på Instagram. Verkar som det är många som vårstädar hemma just nu, så kanske finns det lite för mycket att välja på. Fick i alla fall äntligen min Bumbo-stol såld idag, tror det tog tre veckor, men till sist fick jag mer än jag först begärt för den. Det gäller att ha tålamod.

Imorgon är det vardag igen. Mannen är bortrest söndag till onsdag, så det är H och jag som ska härja ihop.

OCH, nu höll jag ju på att glömma att berätta om vad rubriken syftar till! Min kära kompis som jag skrivit om ovan fyller 30 år i sommar och ska ha kalas. Vi har för länge sedan bestämt att vi ska dit då och nu har vi bokat flygbiljetter. Tänkte att det var lika bra att passa på så det blir gjort, så vi bokade tillsammans igår när hon var här. Vi ska vara där hela den veckan som kalaset är, ska bli så mysigt. Längtar till semestern nu!! Ska bli spännande att flyga med H också.

Dags att förbereda morgondagen nu och gå och sova. Imorgon är mötet med förskolechefen, önska mig lycka till….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s