IKEA-shopping inför flytten – check!

Igår hade jag repat mig bra efter magsjukan och orkade med ett besök på IKEA. Först hade vi bara tänkt bestämma vilken soffa vi skulle ha, men H var sur och skrek från stunden vi kom in där (han var dock lycklig en stund när han försökte möblera om på stolavdelningen). Så vi bestämde oss för att lämna bort honom en stund så vi åkte därifrån igen hem till min mamma. Vi lånade sedan min pappas släpvagn och åkte tillbaka.

Väl där var det så skönt att gå runt själva så vi tänkte att det väl var lika bra att köpa allt vi skulle ha på en gång. Sagt och gjort. Allt som fanns köptes (några småsaker var slut) och soffan beställdes. En soffa där man kan tvätta klädseln, det var prio ett för mig. Känner oss jättenöjda, OCH fattiga. Nu är det bara lite småsaker kvar och lite saker till H:s rum.
Hemma är det projekt packning och städning som ska påbörjas. Ska hämta ett gäng flyttkartonger hos familj och vänner i veckan. Och så HOPPAS vi att vi får vara lite friska nu. Ingen annan fick min magsjuka som tur var.
Mannen ska ringa och boka flyttstäd idag. Det blir inte så värst dyrt eftersom vi bor så litet. Så fantastiskt skönt att slippa den biten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s