Första stegen – snart är ”lugnet” ett minne blott

Igår tog H sina tre första små steg. Han har ju ”råkat” ta några steg då och då, men det har liksom varit i farten och ganska omedvetet. Nu stod han flera sekunder innan han stapplande tog några vingliga steg. Vi har märkt en stor skillnad i sättet han rör sig sista veckan, han har mycket mer kontroll över kroppens rörelser nu. Tänk när han kommer på knepet på riktigt, då lär vi få motion.

Mannen är pappaledig nu och han och H verkar ha det superbra på dagarna och stortrivas. Jag längtar hem mest hela tiden och ibland känns det som om tiden sniglar sig fram på jobbet. Är sjukt trött på kvällarna och oftast lyckas jag somna när jag lägger H. Så man kan säga att dagarna bara försvinner. Hoppas att kroppen vänjer sig vid nya jobbrutinerna snart.

Idag hade vi S-HLR-kurs på arbetat. Vi hade en otroligt duktig instruktör och för första gången kände jag mig väldigt säker och trygg i mina kunskaper efter kursen. Har gjort så mycket kompressioner idag att jag förmodligen kommer ha träningsvärk imorgon och ett blåmärke på vänsterhanden.

Nu kommer mannen strax hem från hockeyträningen och jag ska väl gå och lägga mig igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s