Värsta helgen på länge (eller någonsin?)

Varnar kräsmagade läsare för nedanstående text.

Som att det inte var nog med förkylning och krupp så blev både H och jag magsjuka igårkväll. Fy fasen alltså. Först spydde H om och om igen och sedan satte det igång för mig. Mannen fick byta sängkläder flera gånger om och ett tag satt både H och jag i badkaret och duschade av oss spyorna samtidigt som det kom mer. Det var hemskt att se hans skräckslagna ledsna blick när det bara forsade ur både näsa och mun. För H slutade det som tur var efter ett tag och han somnade. Vi slapp kruppen inatt. Jag spydde ända fram till förmiddagen och har verkligen mått skit idag. Ont i hela kroppen och så slut att jag inte ens kunnat sitta upp. Tyvärr gjorde H en ny jättekräka vid lunchtid men nu verkar det vara okej igen. Har gett honom vätskeersättning på eftermiddagen och han åt en pytteliten portion gröt på kvällen. Nu håller vi tummarna för att det varken blir krupp eller kräkningar inatt.

Känns som om hela helgen har varit ett långt helvete som aldrig skulle ta slut. Det var inte bara H och mig det var synd om utan mannen som har sprungit som ett skållat troll och skurat, bytt sängkläder, haft hand om H idag på dagen, lagat mat, haft tvättstugan hela dagen. Ja han har verkligen varit fantastisk. Trots att han inte heller sovit på två nätter så har han inte klagat en enda gång.

Och som att inte allt detta heller var nog så känns det som om jag börjar bli förkyld jag också. Hoppas att det vänder. Orkar inte mer nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s