Upp i varv

Kroppen är trött men hjärnan går på högvarv. Struntade i disken för att jag skulle gå och lägga mig tidigt. Nu ligger jag här på soffan fortfarande och läser bloggar och känner mig inte alls tillräckligt trött för att kunna sova. Men för trött för att orka diska. Känns som någon klistrat upp ögonlocken så att de inte går att stänga.

Morgonen började med panik, mest för min man. Han skulle iväg på jobbresa och råkade försova sig. Blev väckt av kollegorna och eftersom han skulle med ett flyg på morgonen så blev det bråttom och panik. Vi fick skjutsa honom en bit på vägen där han mötte upp kollegorna. När vi kom hem igen hade vi mindre än en timme på oss att göra oss klara, packa badkläder och äta frukost innan vi skulle till babysimmet. Jäklar vad det gick undan och vi var klara snabbare än någonsin. När vi sedan kom fram till simhallen upptäckte vi att badpåsen var kvar hemma i hallen. Kaos! Först tänkte jag åka hem igen och strunta i allt, men min mamma som var med ville så gärna se H bada så hon köpte H ett par nya badbyxor och jag fick hyra mig en baddräkt. En tjej som stod bakom oss i kön och skulle på babysimskursen efter oss lånade ut sin bebis handduk till H och mig att dela på. För handdukar kunde man inte hyra, endast badkläder….. Det gick bra tillslut och både H och mamma/mormor hade jättekul på babysimmet. H är dock alldeles för orädd. Kastar sig hej vilt ner i vattnet och får kallsup efter kallsup men förstår ändå inte att vara försiktig. Idag fick jag en kaskadspya över mig då han svalt så mycket vatten.

Efter babysimmet åkte vi hem och gav H lunch och sedan bar det av in till stan där jag skulle träffa en neurolog för att prata om min migrän. Det gick bra och jag fick bekräftat att jag gjorde rätt som inte tog några migränmediciner under graviditeten förutom någon/några enstaka gånger sista dagarna innan förlossningen. När man har migrän så ofta som jag hade så är det inte säkert för barnet att ta mediciner varje gång.

H har varit på ett strålande humör hela dagen. Skrattat så han tjutit av glädje hela kvällen och charmat sin mormor totalt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s