MVC och Förlossningsmottagningen igår

Igår var det dags för BM igen. Min ordinarie var sjuk så vi fick gå till en annan. Det är nog fjärde BM vi träffar under den här graviditeten. Det var framför allt blodtrycket som skulle kollas men jag tog även upp min oro gällande migränen. Blodtrycket var okej, 120/85, fortfarande högre än jag haft tidigare. Minis huvud var idag inte fixerat längre utan ruckbart, tydligen glider han lite upp och ner där inne.

Angående migränen som jag är lite orolig för ska knäcka mig om den kommer i samband med att värkarna börjar så tyckte BM att vi skulle åka in till läkaren på Förlossningsmottagningen för att få något ordinerat. Utifall det skulle bli så. Hon trodde inte att det var så stor risk att det händer samtidigt, utan att kroppen ordnar till själv så att man bara har en smärta åt gången, men för att jag skulle känna mig lugnare fick vi alltså åka vidare till BB Stockholm. Väl där så tyckte läkaren att det var jättekonstigt att jag inte fått någon medicinering över huvudtaget under hela graviditeten när jag haft det så besvärligt. Både Citodon och Imigran är godkända att ta under graviditet. Enligt henne är det inte alls som läkaren på BVC sa att det bara är Imigran man får ta om man tidigare använt sig av den. Hon tyckte han behövde gå på kurs för att uppdatera sig lite. Vem ska man tro på undrar jag? Och om det läkaren på förlossningen säger stämmer så har jag ju varit sjukskriven i onödan. Men men, för sent att grubbla över det nu.

Nu ska jag nog gå och lägga mig igen och bara lata mig en stund. Natten till igår sov jag ingenting på grund av ännu ett migränanfall. Sedan sov jag på förmiddagen igår istället. Har ändå lyckats sova hyfsat inatt men var tvungen att gå upp vid halv sju och äta frukost då jag kände mig helt utsvulten (trots att jag avslutade kvällen med två semlor igår). Är så himla hungrig hela tiden nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s