Hunger och hemorrojder

Rubriken kanske låter som en konstig kombo och egentligen har de väl inte mer gemensamt än att de är de senaste graviditetskänningarna. Jag har inte varit särskilt hungrig på sista tiden och inte har jag fått ner särskilt mycket heller när jag har ätit. Har fått rådet av BM att äta smått varannan timme, men det är himla lätt att glömma när man inte känner någon särskild hunger. Men sista dagarna har jag varit hungrig hela tiden. Och jag vaknar hungrig som en varg vid tretiden på morgonen och måste helt enkelt upp och stoppa något i munnen.

Det andra mindre trevliga känningen är att jag fått en liten hemorrojd. Tydligen ska man få alla jäkla krämpor och denna ville jag verkligen inte ha, det känns inte helt fräscht. Hoppas att den inte blir värre och att den försvinner av sig själv efter graviditeten.

Idag är det nyårsafton och ny graviditetsvecka, vecka 37. Nu står det i appparna att Mini är klar och fullgången. Så om bara den här dagen har passerat så vi är på 2014 så får han gärna komma ut nu. Fast det känns inte direkt som att något är på gång. Varken min mamma eller syster har fött första barnet före BF, så risken/chansen att jag skulle göra det känns inte så överhängande.

Som sagt är det årets sista dag idag och vi får tre besökare hit hem till oss. Dagen började inte helt optimal dockt. Trots relativt bra sömn så vaknar jag med huvudvärk och mannen med halsont. Men vi hoppas på att det ger med sig. Det blir i alla fall en lugn dag med massvis av ätande i eftermiddag och kväll.

Tänkte att jag skulle skriva någon form av årsberättelse sedan, men det blir nog inte idag. Ska försöka ta det lite lugnt och fixa här hemma innan våra besökare kommer. Ska även förbereda kvällens efterrätt som jag ska göra, vit chokladpannacotta med färska bär och hallonsås.

Tack alla läsare för att ni följt och stöttat mig under 2013. Extra stort tack till alla som tagit sig tid att kommentera, det betyder mycket. Gott nytt år alla där ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s