Det här med sjukskrivning…..

Min migrän kommer ju alltmer ofta och varje gång får jag dåligt samvete när jag ringer till jobbet och sjukar mig. Vet att jag inte borde ha det, men så funkar jag. Så ibland funderar jag på om det ändå inte vore bättre att vara sjukskriven. Kanske skulle jag inte ens få migrän lika ofta då. Frågan är bara vad man ska göra hela dagarna?? De dagar jag inte har migrän vill säga. Några förslag någon? Dessutom är det ju inte världens bästa för ekonomin. Man kommer ju få tillräckligt dålig ekonomi när man är mammaledig sedan. Ja, jag vet inte. Ska fundera lite.

Det känns som att förkylningen har släppt sitt grepp nu. Har bara lite nästäppa kvar. Skönt. På lördag ska det bli vattengympa – punkt slut.

Idag har Mini sparkat massvis hela dagen. Han är verkligen ojämn. Vissa dagar nästan ingenting, andra dagar periodvis och som idag nästan hela tiden. Önskar han kunde vara lite mer jämn i sparkmönstret så man inte behövde bli så nervig de dagar han inte sparkar.

Det är förresten ny vecka nu, vecka 26. Om Mini föddes nu så skulle han ha hyfsade chanser att överleva. Han är runt 35 cm lång och väger 800-900 gram. Inte illa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s