Tjuvkika

Helgen har gått fort, som vanligt. Igår var vi på 50-årsfest och idag har vi börjat måla växasängen, röjt på balkongen, veckohandlat samt tjuvkikat. Tjuvkikat på vad kan man ju undra……

Vi kunde bara inte låta bli. I flera veckor har vi pratat om och tittat på barnvagn på nätet och idag när vi ändå var i närheten av butiken så var vi bara tvungna att åka in och ta en titt. Vi visste inte ens om de hade den vagnen inne som vi spanat på. Men det hade dem och den var precis som vi hade tänkt oss. Så nu har vi bestämt oss, men vågar inte beställa den förrän efter ultraljudet när vi vet om allt är okej med Mini. Vi hittade även ett skötbord som visserligen var tre gånger så dyrt som det vi sett på IKEA men som går att ha på badkaret vilket är bättre då vi slipper borra i väggen i vår hyreslägenhet. Hoppas verkligen att det går vägen nu. Vore så himla underbart att få uppleva allt det här på riktigt.

Ny arbetsvecka imorgon. Enda positiva med det är att tiden går snabbt. Det är nu elva dagar kvar till RUL. Börjar kännas överkomligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s