Minis hjärtljud :-)

Idag var vi på vårt första extrabesök på MVC. Jag ville höra hjärtljuden och få bevis på att Mini verkligen lever därinne fortfarande. Barnmorskan informerade innan om att det kunde vara svårt att hitta då det är ganska tidigt i graviditeten fortfarande. Vi fick frågan om vi verkligen skulle klara av att kanske inte höra hjärtljuden ifall hon inte hittade dem. Jag var beredd att ta chansen (men nu i efterhand när jag tänker efter hade jag nog inte klarat av att inte höra något). Och där var dem på en gång. Hon hann bara sätta dopplern på magen så ekade det i hela rummet, behövde inte ens leta. 150 höga fina slag per minut. Gud så skönt. Vi ska dit om två veckor igen och få höra mer 🙂

Jag fick även tid för ett läkarbesök för att diskutera vilka mediciner jag inte kan eller kan ta när jag blir riktigt förkyld (har astma) eller får migrän. Ska dessutom lämna urinprov då jag haft mycket spänningar nertill i magen. Det kan vara för att livmodern växer, men UVI ska uteslutas.

Idag har 100 dagar av graviditetens cirka 280 dagar gått. Det är ju ganska långt faktiskt. Tiden har gått i alla fall trots att det känts som att den stått helt still många gånger.

Avslutar med några nakna magbilder. På de första ses i princip ingen skillnad, men på den sista tagen imorse……

Vecka 9, 11, 12 och 15.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s