Vad händer här då?

Det har varit helg och vi har haft en del att göra och då går tiden lite fortare. Igår fyllde både systerdottern och jag år och vi hade lite födelsedagsfika tillsammans.

Annars tycker jag tiden känns som psykisk tortyr. Att inte veta om det där lilla hjärtat kommer att slå den 13 juni eller inte. Det är så jobbigt. Överstimuleringen börjar faktiskt bli bättre. Jag har inte alls lika ont längre. Oftast har jag inte ballongmage alls under dagen. Det kommer som en lättare variant på kvällen och stannar under natten, men blir sedan bättre under morgonen om jag lyckas gå på toaletten vill säga. Har fått en väldigt trög mage. Och när vi ändå pratar om symtom så är de tyvärr ganska få. I fredags hade jag inte ens mensvärkar och tyckte det var så jobbigt. Kändes direkt som allt var kört. Tack och lov kom de tillbaka igen på lördagen. Har varit ganska trött sista dagarna och har till och med lyckats ta en och annan power nap dagtid vilket är sällsynt för mig. När jag blir hungrig så blir jag HUNGRIG och måste äta nu. Sedan står maten mig upp i halsen och jag har uppstötningar och rapningar i flera timmar efter. Kanske ska nämna lite humörsvängningar också, har lättare till gråt och ilska, ilska framför allt vid lågt blodsocker. Annars inga symtom.

Det är tio dagar kvar till ultraljudet och tio dagar kvar av sjukskrivningen. Egentligen tror jag inte det är motiverat att vara hemma så länge för jag tror att jag kommer må bra innan dess. Men vet att jag kommer få frågan om graviditet på jobbet så fort jag kommer tillbaka så kanske ändå bäst att hålla sig hemma tills dess. Jag vill inte avslöja något förrän jag vet om ultraljudet ser okej ut.

Ikväll ska jag fika med en kompis som inte hört av sig på snart ett år tror jag det är. Imorgon blir det lunch med en kompis som fått sin lilla genom IVF. Ska bli så mysigt att träffa henne och bebis.

TILLÄGG: Nu kom ballongmagen och magknipen tillbaka. Typiskt, jag som trodde det vänt nu……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s