Trötthet

Idag efter frukosten blev jag toktrött. Var tvungen att gå och lägga mig igen. Tyvärr kunde jag inte somna. Lunchade hemma hos en kompis idag vilket var jättetrevligt men jag blev helt slut. Vi träffades bara i två timmar och jag satt hela tiden och gäspade så tårarna sprutade. Hon synade mig direkt. Hon känner ju till allt vårt kämpande sista året och direkt kom frågan: ”Det är inte så att du är gravid nu eller nåt?” Äh, hmm. Önskar jag varit förberedd och kunde pratat bort det på något smart sätt men det gick inte.

Annars var mensvärkarna lite lugnare igår och då blev jag nojig över det. Imorse var de tillbaka igen. Jag som varit så orolig över dessa blir nu orolig när de minskar istället. Nu är det ju två veckor tills vi får veta något nästa gång. Då vill man gärna ha alla bevis man kan få på att det är något där inne fortfarande.

Annars händer inte mycket här. Imorgon ska farmor bjuda på lunch och på kvällen ska jag fika med en tjejkompis. Min älskade som har varit borta sedan i måndags  kommer även hem imorgon också. Då blir det lite roligare att vara hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s