Återbesök hos läkaren

Tidig morgon för att ta sig in till stora staden för uppföljning av blodprover och även för att göra ett VUL. Jag hann bara komma innanför dörren där så ropar barnmorskan: ”Linda, din hCG-stegring ser jättebra ut!” Åh, gissa om det var skönt att höra. Jag struntar i allt vad vätska i buken och magont heter, bara det går bra med Mini. Även läkaren fortsatte och berätta om hur bra blodproverna var och när vi gjorde VUL så såg man en liten hinnsäck! Från att inte ha sett något alls för fem dagar sedan, till att nu se en 5 mm stor liten bubbla där inne. Så häftigt.

Tyvärr hade inte vätskan i buken minskat över huvudtaget. Men äggstockarna hade faktiskt blivit lite mindre så det går i alla fall litegrann åt rätt håll. Blev dock sjukskriven i två veckor till. Vad ska man hitta på? Men idag skiner solen så ska passa på att steka fläsket mitt i hettan på balkongen.

Fick även tid för ett nytt VUL 13 juni då vi är i vecka 8. Då ska vi både se hur Mini ser ut, om hjärtat slår o s v samt följa upp överstimuleringen. Gissa om jag längtar dit NU.

Efter läkarbesöket gick jag förbi jobbet för att lämna sjukintyget och för att fika lite med mina arbetskamrater. I sjukintyget stod det att jag var överstimulerad efter IVF-behandling etc och att jag var gravid. Gav det till chefen som blev så glad att hon började gråta. Så där satt hon och grät och sa att hon med glädje skulle sjukskriva mig hur länge som helst bara det gick bra. Det var ju en helt okej reaktion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s