Dagens äggplock och Falun-trip

Klockan 6 imorse bar det av till Falun för vårt andra äggplock. Det gick smidigt även denna gång. Ger ingen längre beskrivning eftersom jag gav en sådan utförlig förra gången. Till vår förvåning fick de ut 14 stycken ägg och spermaprovet såg också bra ut. Så denna gång beslutades det att alla ägg skulle få befruktas utan hjälp av ICSI. Känns såklart lite mer nervöst att alla simmare nu ska klara jobbet själva, men förra gången gick det galant så vi hoppas på det denna gången också.

Själva äggplocket var uthärdligt men det gör desto ondare nu efteråt. Frågade vad jag skulle göra om jag fick lika ont som sist och fick då rådet att åka in till akuten för att få något starkare smärtstillande. Förstår inte varför man inte kan få något starkare utskrivet på en gång. Hade i alla fall några Citodon hemma så dessa går jag på nu.

Min man var ett fantastiskt stöd som vanligt. Han är bara fenomenal. Jag behöver inte ens säga vad jag vill att han ska göra eller vad jag känner, för han ser och vet ändå. Älskar honom över allt annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s