Ingen mens och VUL

Tittar in lite snabbt. Om två timmar ska jag på VUL igen. Det är nu fem dagar efter Lutinus-kuren och mensen skulle komma senast på tredje dagen. Det har den såklart inte. Jag är tyvärr inte förvånad och jag orkar inte ens bli less. Det bara är så. Nu får vi se vad som händer framöver.

Uppdatering:

Var som sagt på VUL idag och slemhinnan var identisk med föregående gång, 4 mm tjock. Enda skillnaden var att follikeln som sist var 20 mm nu var borta. Antingen har jag haft ägglossning fast jag inte skulle eller så har den bara skrumpnat och försvunnit. Det var i alla fall positivt att den var borta.

På eftermiddagen ringde barnmorskan upp och meddelade att läkaren här i Stockholm hade konsulterat IVF-kliniken i Falun som tror att jag kommer få en blödning/mens närmsta veckan. Min läkare här i Stockholm är inte lika övertygad eftersom min kropp på sista tiden bara gjort tvärtemot. Men om inget har hänt i slutet på nästa vecka så kommer jag få börja med Primolut-Nor som är progesteron i tablettform. Skulle tro att jag får äta detta i cirka två veckor och därefter ska det verkligen komma en blödning. Vi får väl se vart detta slutar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s