Längtar och planerar

Just nu laddar vi för fullt inför resan. Och som tur är (eller nåt) så får man springa lite till doktorn och då går ju tiden lite snabbare när man rusar runt hit och dit som en vettvilling. Har sista dagarna haft lite ont när jag ligger med örat mot kudden. Och hör dåligt gör jag alltid, så där har jag inte märkt av någon skillnad. Har också tyckt jag känt något i örat. Fick idag en akuttid till husläkarmottagningen (ibland är det bra att ha doktorerna på jobbområdet) då det inte kändes så lockade att ha en stor vaxpropp i örat när man ska flyga långt och sedan snorkla.

Mycket riktigt hade jag en STOR vaxpropp i högerörat. Nu blir det Revaxör i två dagar och på onsdag blir det öronspolning på husläkarmottagningen och på torsdag blir det eventuellt spolning nummer två om det behövs.
Dessutom ringde barnmorskan idag från hemortskliniken och dit ska jag imorgon för att prata med doktorn om det som varit och det som ska komma inför vårt sista FET (på första IVF:en) som blir direkt efter semestern om kroppen sköter sig. Har en konstig känsla i gynmagen just nu, känns som lätt molvärk, nästan om om ägglossningen är nära, men det är alldeles för tidigt så jag hoppas verkligen att inte kroppen ska börja blöda eller bråka igen. Ska bli intressant att höra vad vi kommer fram till imorgon. Barnmorskan gav mig en akuttid då hon tyckte att jag skulle slippa tänka på det här under semestern. Så underbart med människor som förstår utan att man behöver förklara vad man tänker och känner. Är ju faktiskt otroligt skönt att ha en behandlingsplan klar när vi kommer hem och har samlat krafter. Återigen vill jag säga att jag känner mig så nöjd med den klinik/klinikerna vi valt och att vi inte snällt gick och väntade på att landstinget skulle välja en klinik till oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s