VUL nummer 2

Imorse var vi på ”vårt” andra ultraljud. Det gick hur bra som helst. Känns så otroligt skönt att kroppen äntligen funkar av sig själv och gör som den ska. Slemhinnan hade ökat till nästan 8 mm och follikeln till 19 mm. Follikeln har exakt på millimetern växt så mycket som den ska göra. Så lättad.

Har under kvällen pratat med kliniken och eftersom jag brukar ha svårt att pricka ägglossningen med stickorna så ska jag imorgon kväll ta Ovitrelle-sprutan så att vi vet precis när ägglossningen sker. På onsdag ska jag börja med Progynon som jag tyvärr inte slapp, men men, jag får lita på kliniken. På måndag blir det fjärde Falun-trippen. Struntar i akupunkturen i samband med återföringen denna gång. Det gör skitont och jag har fått det två gånger nu utan att det hjälpt så den här gången tänker jag göra som jag känner och lita på kroppen som ju som sagt skött sig ganska bra denna månad.

Och så till sist det näst bästa av allt (förutom ovannämnda) så har vi denna gång blivit lovade att få tillbaka två stycken embryon. Känns himla bra inför detta försök. Nu ska det bara bli!

Punkt slut 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s