Fredag och skumpa :-)

Det är fredag och när jag kommer hem efter att ha jobbat en lååång fredag så har min älskade make köpt champagne och röda rosor och middagen står klar. Känner mig lyckligt lottad!

Vi firar två saker. I övermorgon har vi varit gifta i ett halvår. Mannen var orolig att blomsteraffären inte skulle vara öppen på den riktiga dagen (söndag) och köpte därför rosor redan idag. Och dessutom har vi nu bokat vår honeymoon. SAS startade nämligen en kampanj idag med billiga flyg till Asien och vi var snabbt framme och bokade in oss. Känns tryggt att flyga med SAS. Den 2 mars lämnar vi Sverige och flyger till Phuket. Phuket är inget ställe vi känner något för, så vi drar direkt upp till Khao Lak och siktar in oss på Poseidon Bungalows och Similan Tours. Tack M  som har bloggen Vår väg till dig för tipset. Vi blir borta i knappt tre veckor och ska även besöka bland annat ön Koh Lipe.

Så nu ligger vi här på fredagkvällen och dricker skumpa (Moët såklart) och reseplanerar. Sämre kan man ha det. Livet är gött ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s