Ännu en sömnlös natt och ett litet psykbryt

Vaknade natten till idag i stort sett samma tid som natten innan, vid tvåtiden. Upp på toaletten. Lyckades som tur var somna om, men vaknade sedan ungefär en gång i timmen resten av natten av mina egna mensvärkar. Gjorde riktigt ont och jag var övertygad om att det skulle bli en blodig morgon/förmiddag. Inte blev det bättre heller när jag var själv hemma och inte kunde ventilera med min älskade. Dödens trött åkte jag i alla fall till jobbet och helt plötsligt på tunnelbanan så svämmar känslorna över och tårarna börjar spruta. Allt kändes kört och jag försökte låtsasskriva ett SMS så att inte alla människor i hela tunnelbanevagnen skulle se att jag storgrät. Haha, jag som trodde att jag tog denna ruvarperioden bättre än den förra, tjohej att jag inte gör. Jag är visserligen inte lika uppe i varv, men verkar vara betydligt känsligare och mer gråtmild.

Och dessutom håller jag fortfarande på med temperaturkurvan som jag startade hos akupunktören. Hon tyckte det kunde vara bra att jag fortsatte eftersom jag aldrig tidigare fört temperaturkurvor och det kunde vara bra att ha ifall jag skulle köra akupunktur någon gång längre fram. Dum som jag var frågade jag vad temperaturkurvan kunde säga mig och hur jag kunde tolka den. Först sa hon att jag inte skulle försöka tolka den själv för då blev jag nog bara nojig. Jag pressade henne såklart, för jag klarar inte av att inte veta saker. Fick i alla fall ur henne att temperaturen brukar stiga vid ägglossning och ska sedan hålla sig på en högre nivå fram till mens eller om eventuell graviditet inträffar så ska den fortsätta vara lite förhöjd under graviditeten. Imorse hade alltså temperaturen sjunkit 0,2 grader. Kanske inte låter så mycket, men ändå en klar dipp neråt då jag legat på en mycket jämn temperatur sedan ägglossningen. Skit.

Skönt att få avsluta kvällen hos en tjejkompis och få prata av sig lite, även om hon inte förstår vad det handlar om så lyssnar hon.

Hursomhelst har dagen fortsatt utan blod. Dock lite mer uppgiven och fortfarande ont mest hela tiden. Nu är det dags att försöka sova igen. Vi får se hur det går. Natti natti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s