Ruvardag 1

Känner mig lite tveksam till rubriken då jag verkligen försöker att inte tänka på det så mycket den här gången. Men å andra sidan så är det ju faktiskt första ruvardagen.

Mannen min är denna gång hemma och ledig. I alla fall idag och imorgon så vi försöker sysselsätta oss så mycket som möjligt utan att stressa. Började dagen med ytterligare bak av mitt fröknäckebröd som blev väldigt lyckat när jag testade igårkväll. När mannen vaknat begav vi oss in till stan. Där strosade vi runt, åt lunch, gick i affärer, shoppade lite (eller vad man nu ska säga när man går på Apoteket och köper vitaminer) och sist men inte minst blev det ett biobesök. Skyfall – nya bondfilmen. Den var väl ungefär som man förväntar sig att en bondfilm ska vara.

Det känns så himla lyxigt att vara hemma på en vardag tillsammans med sin man när man inte är sjuk. Så himla skönt att bara ta dagen som den kommer och bara njuta. På tal om att njuta så har vi precis avnjutit thaikyckling till middag och tre skivor fröknäcke, håller på att spricka tror jag. Nu ska vi jäsa på soffan i några timmar och ikväll har mannen seriestart i hockeyn och vill ha publik så jag ställer självklart upp. Ska bylsa på mig dunjacka, täckbrallor, mössa, vantar och halsduk och heja på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s