Framöver….

Nu har jag pratat både med kliniken i Falun och BM här i Stockholm. Vi kommer att köra nästa försök med FET på oktobermensen. Denna blödning som kommer nu är tydligen inte någon riktig mens utan kroppen måste komma igång med alla egna hormoner först. Under denna väntan ska jag träna, stressa mindre, eventuellt gå på akupunktur och äta bättre. Känns skönt att göra något av väntan i alla fall. Måste få tillbaka energin.

Idag var jag på en akupunkturkonsultation på Söder och tyvärr fick jag ingen bra känsla. För det första så var det stora språkförbistringar oss emellan. Han förstod inte allt jag sa och jag förstod inte hälften av vad han sa. Dessutom tyckte han att jag hade väldigt mycket bekymmer, bland annat var jag ”svag i kroppen”, hade ”för mycket hetta” (????) och när han tittade på min tunga så såg det ”mycket dåligt ut, oj oj”. Dessutom var det ”mycket dåligt” att jag inte ville ta hans örter som han inte kunde förklara vad det var för något och som såg ut som små torkade rötter. Eftersom det var så illa med mig var jag tvungen att gå där minst två gånger i veckan och han trodde nog inte att jag skulle lyckas bli gravid på minst tre månader.

För mig gav det inte en seriös känsla. Kanske var det svårare att ta saker på allvar eftersom vi inte kunde kommunicera. Men tidigare i veckan ringde jag en annan akupunktör och hon föreslog ungefär en behandling i veckan några gånger före och några gånger efter FET. Kändes nästan som att han tog i lite för mycket, kanske för att tjäna pengar. Dessutom hade jag ju blivit knäckt redan innan om jag trott på alla fel jag hade. Nej, bockar av honom från listan.

Funderar på att ringa tillbaka till den första jag ringde till. Jag ska även kolla upp en akupunktör på Stora Essingen som min BM i Falun hade hört att andra patienter pratat bra om.

Förutom det så har jag varit på gymmet för första gången idag på flera månader. Och FY FASEN va hemskt det var. Började på crosstrainern, ställde in 20 minuter på nivå 3. Efter knappt två minuter får jag typ mjölksyra i magmusklerna. Sammanlagt klarade jag tio minuter, sedan blev jag yr i huvudet. Så det blev lite lätt styrka av magen och nedre ryggen och därefter gick jag 20 minuter på gåbandet. Ingen imponerande start, men nu är jag i alla fall igång igen. Sist jag stod på crosstrainern körde jag lätt en timme på nivå 6/10. Men nu jäklar ska konditionen och formen tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s