Ruvardag 8

Vet inte om jag skrev det, men igår försvann även de ömma brösten. Trodde att det var en biverkning av Crinone, men i så fall borde det ju inte bara upphöra då jag fortfarande tar Crinone. Jaja, jag förstår inte.

Har idag insett att det inte är någon idé. Det är ingen idé att försöka analysera vad man känner och inte. Jag vet ju inte hur det känns att vara gravid och även om jag hade vetat det så är ju detta annorlunda. När man gör en IVF blir det ju ändå lite skillnad från en vanlig graviditet med alla hormoner före och efter som man först får låga doser av sedan får höga doser av etc. Det blir ju inte helt normalt för kroppen så hur ska man veta vad som är rätt eller fel känsla? Man blir bara orolig och olycklig när man funderar på ALLT HELA TIDEN. Och trött i huvudet också.

Känner ändå efter lite för att skriva ner det här, för det kan vara bra att kunna gå tillbaka och minnas ifall vi måste göra detta fler gånger. Men sedan ska jag försöka att inte fundera så mycket större delen av dagarna.

Idag har jag i alla fall mindre känningar av det mesta. Värken i magen känns mindre, brösten göra inte alls ont eller är svullna och humöret är PMS:igt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s