Ruvardag 5

Igår storstädade jag hela lägenheten. Det blev så fint och kändes himla bra när det var gjort. Och mannen min kom äntligen hem. Som jag längtat efter honom denna vecka.

Idag är jag åter på jobbet igen. Ganska skönt för då går dagarna fortfare. Ikväll ska jag till världens bästa svägerska och få håret ordninggjort. Bort med den fula utväxten och de slitna topparna.

Annars finns inte mycket nytt att berätta. Det är nu ruvardag 5 och jag har kommit fram till att det endast är åtta dagar kvar till testdagen. Låter ju inte så farligt. Inatt vaknade jag återigen och var kokhet och svettig vid klockan tre-halv fyra på morgonen och kunde inte somna om utan låg bara och vred mig. På med täcket, av med täcket, på med täcket och så vidare. När jag sitter ner idag så molar det lite i tjejmagen och jag får lite ont i ryggen. HOPPAS att det betyder något. Jag brukar inte få känningar i magen innan mens. Det brukar bara vara humöret som går upp och ner veckan innan.

Imorse kände jag mig precis som vanligt och genast kommer de mörka tankarna. Självklart blir det inget resultat denna första gång, om det någonsin blir. Kanske är det inte meningen. Men sedan känner man något litet och hoppet kommer åter. Det är verkligen en psykisk berg-och-dalbana.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s