Ruvardag 3

Igår var jag med två av mina systrar, min mamma och mina tre syskonbarn på Grönalund. Jag som skulle ta det lugnt. Visserligen åkte jag inga karuseller, var bara sällskap, men dagen blev alldeles för lång och sista timmarna höll jag på att frysa ihjäl. Åkte hem före de andra för jag stod inte ut i kylan och dessutom var jag helt sjukt trött. Självklart missade jag tåget på Centralen och satt där och ångrade mig bittert att jag varit så dum som följde med och tyckte otroligt synd om mig själv. Efter en halvtimme kom nästa tåg och de där 25 minutrarna det tar hem kändes olidligt långa och jag trodde nästan att jag skulle avlida av trötthet. Lyckades komma i säng kring tolvslaget och när mannen ringde och frågade hur jag mådde började jag gråta. Hm, hur står det till med mig egentligen.

Idag har vi varit i Norrtälje-trakten på 5-årskalas och grillning. Det var en mer lagom aktivitet för mig.

Idag är som sagt RD 3 och vid det här laget borde ägget fäst om det bestämt sig för att stanna kvar, alltså är det nu avgjort. Men det kommer dröja länge innan vi får veta något. Blir så trött av progesteronet. Och får ont i brösten. Annars känner jag inget speciellt. Eller jo, imorse vaknade jag klockan fyra och var helt genomsvettig. Var så varm att jag inte kunde somna om på ett par timmar. Har fortfarande ont vid korsryggen, precis som jag hade vid stimuleringen med sprutorna.

Vädret har idag växlat mellan sol och åskskurar och självklart ska man få ont i huvudet då också. Så nu ligger jag här på soffan och funderar på om jag ska gå och lägga mig, klockan 20:42 en lördagkväll. Längtar efter mannen min, allt blir bättre när han är här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s