Laparoskopin utförd och resultatet….

Det är IVF om gäller för vår del. Allt såg fint ut inne i buken. Bukhålan, äggstockar och äggledare såg bra och normala ut. Inga sammanväxningar, ingen endometrios etc. MEN hur mycket man än försökte spola igenom äggledarna med högt tryck så kom ingenting ut i bukhålan. Alltså är det tvärstopp i båda mina äggledare av okänd anledning. Kan bero på infektion tidigare i livet man inte märkt av, eller i sällsynta fall så kan man helt enkelt vara född så. Livet är ofta rättvist, men det finns säkert en mening med allt.

Känner inte så mycket alls faktiskt. På något sätt så visste jag redan. Alla i min familj har blivit superlätt gravida och eftersom ingenting hände för oss, inte ens när vi hade chans på tvillingar, så kändes det bara som en bekräftelse, när jag fick beskedet idag, på det jag redan misstänkte.

På ett sätt känns det skönt att vi vet nu. Nu kan vi gå vidare till nästa steg som då blir IVF. Det är enda sättet för oss nu. Mannen har redan börjat planera för att spara pengar så att vi kan få fler barn än ett. Han är fantastisk. Önskar jag kunde ta allt som han gör. Han säger ungefär så här; ”ja det var ju tråkigt men då är det bara att vi försöker med nästa steg, sån där IVF eller vad det heter. Man ska ju aldrig ge upp, eller hur? Det är ju du och jag darling.”. Jag älskar honom. Han får mig på något konstigt vis att må bra i allt det här fast jag kunde känt mig eländig nyss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s