IVF-kö

God morgon! Förra veckan fick vi brev från Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge angående IVF. För att korta kötiden har man slutit avtal/samarbete med flera IVF-kliniker i landet (Stockholm, Uppsala, Södertälje och Göteborg). Det innebär för oss att det förmodligen blir mindre kötid, men att vi kan få åka en bra bit för att få behandling. Man har inte rätt att tacka nej till erbjudandet bara för att det är långt bort och heller inte önska att man ska få komma till Stockholm för att man bor där.

På det stora hela känns det positivt och vi kommer självklart åka på sekunden till första stället vi blir erbjudna att komma till. Men självklart undrar man ju lite hur det fungerar. Det blir ju onekligen både mer tid och pengar som går om man till exempel ska åka till Göteborg. Vi är i alla fall glada att det nu kommer gå fortare. Har redan ställt in mig helt på IVF nu. Om laparoskopin nästa vecka visar något negativt så är det IVF som gäller och då kan vi ju lika bra tänka i de banorna på en gång. Känns inte som omställningen blir lika stor då.

Idag är det måndag igen och vi har haft en lugn och mysig helg. Denna vecka ska mannen jobba borta hela veckan så jag blir helt själv. Som alltid separationsångest, men det blir nog bättre om en stund. Denna vecka har jag ändå PT, tandläkare, träning och blodprover inför operation planerade, så tiden ska nog rulla på. Ha en bra dag där ute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s