BIM imorgon

Denna månad har gått lättare psykiskt än den förra. Eftersom jag inte fått några extra hormoner och eftersom jag på något naivt vis trodde att jag kanske snart skulle få göra en laparoskopi, så har vi faktiskt inte försökt särskilt aktivt med babyverkstan. Babyverkstan är ett himla roligt ord förresten. Precis som om man kan skruva, spika och jobba lite så blir det en bebis. Hursomhelst så har vi ju inte skyddat oss i alla fall. Det kommer jag nog aldrig mer göra. Tog lite ägglossningsstickor i början på cykeln, men kände mig bara stressad så jag struntade i det tillslut. Imorgon är det i alla fall BIM, om jag nu har lika lång cykel som förra månaden. Har inte känt något speciellt. Hade en dag förra veckan när jag hade riktigt kort stubin. Har också haft lite ont i brösten och varit ganska trött. Men annars har PMS:en varit väldigt lindriga denna månad.

Men…… jag blir så arg på mig själv. Hade bestämt, igen, att den här månaden ska jag INTE testa innan BIM. Bara om mensen verkligen blir sen ska jag testa. Tror ni den tanken funkade eller? Nä. Inte alls. Helt plötsligt igår så satt jag där och pinkade i en plastmugg. Vad är problemet. Har jag ingen kontroll på mig själv. Jag hade i alla fall inga gravtest hemma utan fick ta ett ägglossningstest. Det visade ett svagt streck. Tänkte att nu får det vara nog. Inga mer test förrän mensen uteblivit. Och vad gör jag idag det första jag gör när jag kommer hem? Kissar igen i en mugg. Jag är verkligen störd. Har fortfarande inte köpt gravtest och tänker inte göra det heller för självklart får jag mens. Den kommer säkert vara några dagar sen bara, så jag får ytterligare lite mer att grubbla på. Blir så arg på mig själv.

Hur som helst var sträcket ytterligare lite mer markerat idag. Hur jag nu ska tolka det. Nej, ska förresten inte tolka det alls. Jag ska bara vänta nu. Tills mensen har kommit. Och då ska jag vara lättad över att jag inte köpte ett riktigt gravtest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s