Gott nytt år och årsberättelse

Gott nytt år vill jag önska er alla!

SAMMANFATTNING 2011:

Detta har varit ett händelserikt år på både gott och ont. Vi började året i ett härligt Australien.

Vi har flyttat ihop för gott. Det blev ingen ny gemensam lägenhet som var tänkt, men istället har vi renoverat den vi bor i nu och det har blivit jättefint och är verkligen vårt nu.

Vårt förhållande har verkligen utvecklats och det känns som vi har landat, allt känns kanonbra. Tryggt. Vi har till och med bestämt att vi ska försöka få barn tillsammans. Äntligen.

Tyvärr har inte ”hälsan” varit den bästa eftersom jag haft blödningar i över ett års tid nu vilket har lett till trötthet, oro och kanske infertilitet. En utredning av oss båda har satts igång och jag har och kommer att göra massvis av undersökningar. Hoppas att nästa år ger mer positiva resultat på den fronten.

I juni var vi till Barcelona, icke att förglömma. En jättemysig resa. En sväng till Dublin med jobbet har hunnits med också. Vi skulle åkt till Thailand i februari-mars  2012, men den resan sköts upp till år 2013. Nu har vi bokat biljetter och boende till New York i maj. Nio dagar tillsammans med ett annat par. Ska bli kanonkul med resesällskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s